Hvor stort et solcelleanlæg skal jeg have?

Det er meget individuelt, hvilken størrelse på solcelleanlæg man skal have. Det skal være et anlæg, som passer til din husstands forbrugsmønster. Det burde ikke være for stort eller for lille. Du skal derfor tage udgangspunkt i, hvor mange I er i husstanden, og hvor meget jeres elregning var på sidste år.

Indhold på denne side

Hvor stort et solcelleanlæg skal jeg have?

Bestil et solcelletjek

Vores samarbejdspartner Jydsk Tagteknik tilbyder et solcelletjek hjemme hos dig, for at se om dit tag er egnet til solceller.

Over 6.000 anmeldelser

Hjælp til solcelleanlæg

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige størrelse på solcelleanlæg for jer. Så kontakt os, så kan vi hjælpe jer til at finde den perfekte løsning, som vil passe til jeres behov og størrelse.

I verdenen af solenergi er størrelsen afgørende. Vores indlæg udforsker, hvordan nøje overvejelse af solcelleanlæggets størrelse kan være nøglen til at maksimere energiproduktionen og optimere din investering. Dyk ned i vores guide og lær, hvordan du kan få mest muligt ud af solens kraft ved at vælge den rigtige størrelse på solcelleanlæg.

Men inden du placerer et solcelleanlæg, bør du tjekke op på følgende:

  • Hvor bliver der solbeskinnet mest, og hvor er den ideelle placering ift. orientering og hældning?
  • Er huset fredet?
  • Er der facadecensur?
  • Er der skyggende træer, bygningsdele, flagstænger eller lignede?

Ved at anlægge solceller på dit hus kan du kvalificere dig til støtte fra energistyrelsen. Læs mere her: Støtte til solcelleanlæg→

Hvor brugbar var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at give din bedømmelse.

Gns. bedømmelse 5 / 5. Antal bedømmelser 3

Ingen bedømmelser endnu.

Del indlægget på sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre indlæg som dette

7. oktober 2022

Kunne du tænke dig at få konkrete energioptimeringsråd, læse spændende indhold om selvforsynende huse, og generelt blive opdateret med interessant viden om emnet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nu. Vi udsender nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

Vil du modtage gode råd til energioptimering?