Om
os

Selvforsynendehus.dk er et online univers, der gør det let for dig at få viden om selvforsynende huse. På siden finder du info inden for to forskellige emner:
• Nyt selvforsynende hus
• Renovering af dit hus, så det bliver mere selvforsynende

Vi gør dig klogere på alt fra solceller til lavenergivinduer
og giver dig konkret information om, hvordan du kan implementere de selvforsynende løsninger i dit hjem.

Nemt at tilgå information

Selvforsynende huse er skabt med det formål at gøre information om energirenovation og klimatilpasning mere gennemsigtig for husejeren. Her er skabt en platform, hvor alle nemt og hurtigt kan tilgå information om, hvordan man kan energitilpasse boligen. Vi har samlet alt information lige fra valg af vinduer til klimasikring i en tid, hvor vejret bliver mere vildt. Det sker lige nu, hvor der er øget fokus på den grønne omstilling.

Solvarme
Solenergi

Et fælles ansvar

Her hos Selvforsynende huse tror vi på, at vi alle har et fælles ansvar for en grønnere fremtid. Hvad bedre end at starte i eget hus, hvor man kan sætte ind på en lang række parametre. Det er nemlig ikke kun godt for klimaet, men også for pengepungen. Derfor har vi samlet en bred pallette af viden inden for energioptimering af hjemmet, så du kan få et mere selvforsynende hus.

Vi har også samlet gode tilbud fra vores samarbejdspartnere på alt lige fra de mindste energiforbedringer til et helt nyt og selvforsynende hus. Det betyder, at du som husejer lynhurtigt kan få et godt tilbud, hvis du finder en god løsning til dit hjem.

Partnerskaber

Det skal være nemt at få et godt tilbud fra den rette håndværker. Derfor har vi indgået en række partnerskaber med dygtige firmaer, der kan udføre energirenovationer, rådgive eller tilbyde produkter af høj kvalitet. På den måde kan den private husejer og det relevante firma hurtigt finde hinanden.

Vores branchepartnere er nøje udvalgte, så læseren kan finde tilbud med stor erfaring, viden og ekspertise inden for det givne område. Det betyder, at husejeren er garanteret et godt og relevant produkt på vores platform.

Vil du vide mere om, hvordan du kan blive partner?

Vi arbejder kontinuerligt på at kunne tilbyde brugere af vores platform et bredt udvalg af partnere fra forskellige brancher. Vil du høre mere om mulighederne for, at din virksomhed kan blive partner hos Selvforsynende huse? Så tag kontakt til os på info@selvforsynendehuse.dk.

Ved at være partner hos Selvforsynende huse får du en lang række fordele på hjemmesiden såvel som i vores digitale markedsføring. Du kan se alle fordelene herunder:

  • Et unikt spot på vores hjemmeside på den relevante side du ønsker på selvforsynendehuse.dk
  • Et Selvforsynende huse partnerlogo, som kan bruges i digital markedsføring
  • Eksponering på vores sociale medier som Instagram og Facebook

Kunne du tænke dig at få konkrete energioptimeringsråd, læse spændende indhold om selvforsynende huse, og generelt blive opdateret med interessant viden om emnet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nu. Vi udsender nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

Vil du modtage gode råd til energioptimering?