Download
logopakken

Er du tilmeldt på Selvforsynendehuse.dk som partner, så får du adgang til at benytte vores badges. Du kan downloade hele logopakken her. 

Logopakken indeholder vores partnerbadge i forskellige formater og størrelser, så du kan vælge det, du mener passer bedst på din hjemmeside.

Partner på Selvforsynendehuse.dk

Vi er stolte af at have nogle partnere, som kan tilbyde sin hjælp til energirenoveringer og klimatilpasninger til de private husejere. Vores mål er, at projektet bliver et fælles projekt blandt alle deltagende. Fælles for os alle er, at vi tænker på fremtiden. Derfor har vi lavet et eksklusivt partnerlogo til alle, der tilmelder sig som partner.

Når du indgår et partnerskab med os, vil du modtage dette flotte partnerlogo, som du kan benytte og indsætte på din egen hjemmeside. Vores logo vil være eksklusivt at have, da vi bruger det meget i vores markedsføring. Det gør vi primært for at skabe stor bevidsthed om det, så det også vil gavne dig som partner. Logoet vil bl.a. blive markedsført på vores sociale medier samt i vores magasin, så kunderne vil kunne genkende det på jeres hjemmeside.

Skal du være med på vores rejse om at udbrede selvforsynende og energibesparende huse? Så tilmeld dig som partner her.

Download logopakken her

Klik på ikonet for at downloade den ønskede mappe.
Ønskes dette badge i et andet format, så kontakt os på info@selvforsynendehuse.dk.

Kunne du tænke dig at få konkrete energioptimeringsråd, læse spændende indhold om selvforsynende huse, og generelt blive opdateret med interessant viden om emnet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nu. Vi udsender nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

Vil du modtage gode råd til energioptimering?