VELUX

Vi forvandler rum ved hjælp af dagslys

I over 80 år har VELUX Gruppen hjulpet mennesker med at forvandle rum ved hjælp af dagslys og frisk luft gennem taget. Ved at skabe lysere, sundere og mere bæredygtige steder at bo, arbejde, lære og lege muliggør vi, at mennesker rundt om i verden får en bedre hverdag.

Vores vinduer passer til ethvert tag – fladt, skråt, gammelt eller nyt – og kan fås med VELUX gardiner og solafskærmning. Du kan endda tilføre mere plads til boligen med en VELUX tagaltan eller opgradere dine vinduer med VELUX ACTIVE with NETATMO, så dit hjem får et bedre indeklima med automatisk, intelligent udluftning.

VELUX ovenlysvinduer er fremstillet til at kunne holde i mange år. Vi sætter en ære i vores håndværk og produkter, som er af høj kvalitet og grundigt gennemtestet.

Hvad du måske ikke ved er, at VELUX Gruppen har en ambitiøs bæredygtighedsstrategi. Vi planlægger at opfange vores historiske CO 2-fodaftryk, samt at reducere emissioner med henblik på at gøre os CO 2-neutrale for livet i 2041. Med andre ord er der flere grunde til at trække vejret dybt og kigge ud af et VELUX ovenlysvindue.

Kontakt VELUX

Ønsker du at komme i kontakt med VELUX, så udfyld formularen nedenunder. Så sender du en mail direkte!
Navn *
E-mail *
Telefon
Din besked *

Følg VELUX

Artikler udgivet af VELUX

Andre firmaer i denne kategori

Der blev ikke fundet andre partnere i denne kategori. Skal du være den næste? Kontakt os.