Landets førende lavenergi-husbygger

Klimahuse er landets førende lavenergi-husbygger. Vi lever af at lave højkvalitets lavenergi boliger både som individuelle villaer og som projekter. Vi har rødder tilbage til 1973, og er bygget på et fundament af gode jyske håndværksvirksomheder.

Vi har kontor i Ikast, der er base for vores arkitekter, bygningskonstruktører, civilingeniører, byggeledere og sælgere – og ude i marken har vi vores egne, dygtige tømrere, murere, malere og entreprenører, som er specialister i at bygge Klimahuse. Vi leverer den samme nærhed, service og pålidelighed, som har været vores kendetegn siden 1973.

Visionære lavenergihuse med en grøn profil

Med et Klimahus får du kort fortalt et hus, der er arkitekttegnet til familiens trivsel – og samtidig er selvforsynende med energi.

Et Klimahus er på forkant med de stigende krav til isolering, indeklima og miljømæssigt energiforbrug. Man behøver ikke være grøn aktivist for at bygge klimavenligt – et kig på de lave energiudgifter bør kunne overbevise de fleste om, at selvforsyning er sund fornuft.

Bliv selvforsynende med et Klimahus

Et Klimahus giver dig mulighed for at gå hele vejen og blive 100 procent selvforsynende med familiens energi via solenergi. Eller du kan vælge at bygge et lavenergihus, hvor du er delvist selvforsynende – også her opnår du en stor besparelse på energiregningen. Du sætter selv ambitionsniveauet. I begge tilfælde lever du op til alle krav og regler til fremtidens byggeri.

Kontakt Klimahuse

Ønsker du at komme i kontakt med Klimahuse, så udfyld formularen nedenunder. Så sender du en mail direkte!
Navn *
E-mail *
Telefon
Din besked *

Følg Klimahuse

Artikler udgivet af Klimahuse

Der er ikke blevet udgivet nogle artikler endnu.

Andre firmaer i denne kategori

GreenCharge

greencharge.dk

info@greencharge.dk

+45 70 60 54 14

Solenergi

MMI Group

mmigroup.dk

info@mmigroup.dk

+45 42 12 33 00

Byggefirmaer

Nviro

nviro.dk

info@nviro.dk

+45 97 12 65 00

Isolering