Klimahuse

Beskrivelse af Klimahuse

Klimahuse er landets førende lavenergi-husbygger. Vi lever af at lave højkvalitets lavenergi boliger både som individuelle villaer og som projekter. Vi har rødder tilbage til 1973, og er bygget på et fundament af gode jyske håndværksvirksomheder.

Vi har kontor i Ikast, der er base for vores arkitekter, bygningskonstruktører, civilingeniører, byggeledere og sælgere – og ude i marken har vi vores egne, dygtige tømrere, murere, malere og entreprenører, som er specialister i at bygge Klimahuse. Vi leverer den samme nærhed, service og pålidelighed, som har været vores kendetegn siden 1973.

Med "All inhusive" får du det hele med I prisen, når du bygger

Når du vælger at bygge med os, kan du regne med, at kvaliteten er i top. Vi bygger udelukkende med kvalitetsmaterialer og vores standarder starter ved høj. Det betyder bl.a., at vi stiller de skrappeste krav til energiforbrug og indeklima, og vi bruger kun det bedste af det bedste, når det kommer til mur, tag, vinduer, gulve og lofter. Og det er alt sammen inkluderet i prisen. Du får nemlig kvalitetsløsninger for mere end 300.000 kr. med i købet, når du bygger med os.

Besøg vores udstillingshuse

Når du overvejer at bygge nyt, kan det være en god idé at besøge et udstillingshus. I et udstillingshus får du nemlig en masse konkret inspiration til, hvordan dit nye hus kan se ud.

Med et besøg i et udstillingshus får du en fornemmelse af både størrelse og kvalitet. Skal du flytte til en ny by, er det også en god måde at få en fornemmelse af området.   

Kunne du tænke dig at få konkrete energioptimeringsråd, læse spændende indhold om selvforsynende huse, og generelt blive opdateret med interessant viden om emnet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nu. Vi udsender nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

Vil du modtage gode råd til energioptimering?